CeraVe Crema Hidratanta pentru fata A.M. SPF 30

Pentru pielea Normala si Uscata

Crema hidratanta ultra-lejera pentru fata, cu protectie SPF 30 UVB/UVA si 3 ceramide esentiale, ce ajuta la protejarea barierei pielii, oferind hidratare pana la 24 de ore.

Format disponibil: 52 ml.

Format disponibil: 52 ml.

Atunci cand esti in cautarea unei creme hidratante de zi pentru fata, alegerea unui produs - care imbina protectia UV si restabilirea celor 3 ceramide esentiale - poate ajuta la mentinerea integritatii barierei pielii in timpul expunerii zilnice la soare pentru a asigura pielii atat hidratare, cat si protectie.

CeraVe Crema Hidratanta pentru fata A.M. SPF 30 este formulata cu 3 ceramide esentiale ce ajuta la restabilirea barierei de protectie a pielii si ofera protectie solara ridicata cu spectru larg de acoperire, pentru a proteja pielea in timpul expunerii zilnice la radiatiile UVA/UVB, printr-un singur pas. Aceasta crema hidratanta contribuie la protejarea pielii impotriva particulelor de poluare. Cu ajutorul tehnologiei MVE, formula sa ultra-lejera ofera o eliberare continua a ingredientelor hidratante pe parcursul zilei si asigura hidratare timp de 24 de ore. De asemenea, contine vitamina E si niacinamida pentru a calma pielea si a-i mentine hidratarea pe parcursul intregii zile. 

  • [PENTRU PIELEA NORMALA SI USCATA] Crema hidratanta ultra-lejera, non-grasa, ce mentine hidratarea in piele pentru un efect de lunga durata.
  • [PROTECTIE UVA/UVB] Protectie ridicata, ce ajuta la mentinerea integritatii barierei pielii impotriva efectelor daunatoare ale  radiatiilor UVA si UVB, in timpul activitatilor zilnice. 
  • [INGREDIENTE CU EFECT HIDRATANT SI REPARATOR] Cu 3 ceramide esentiale (1, 3, 6-II), Niacinamida si Vitamina E cu efect calmant.
  • [TEHNOLOGIA MVE] Ofera o eliberare controlata a ingredientelor cu efect hidratant si ajuta la mentinerea hidratarii pielii timp de 24 de ore.
  • [ FORMULA BLANDA] Fara parfum, non-comedogenica.

Beneficiile produsului:

How to Use

Aplica produsul dimineata pe fata si pe gat.

3 Ceramide Esentiale

Formulele CeraVe contin 3 ceramide esentiale ce ajuta la protejarea barierei naturale a pielii.

Acid Hialuronic

Ajuta la mentinerea hidratarii naturale in piele.

Bland cu Pielea

Nu irita pielea.

CeraVe Niacinamide

Niacinamida

Calmeaza pielea.

Cumpără online