CeraVe SA Gel de curatare anti-rugozitati 236 ml

Pentru piele uscata, aspra, cu rugozitati

Curata cu blandete si exfoliaza pielea aspra, uscata, fara sa afecteze bariera protectoare a pielii. Cu 3 ceramide esentiale, acid salicilic si acid hialuronic.

Format disponibil: 236 ml.

Format disponibil: 236 ml.

CeraVe SA Gel de curatare anti-rugozitati curata cu blandete si exfoliaza pielea aspra, uscata, conferind acesteia un aspect neted, catifelat. Acidul salicilic asigura o exfoliere blanda, fara sa afecteze bariera protectoare a pielii. Dezvoltat impreuna cu medicii dermatologi, gelul de curatare anti-rugozitati Cerave SA contribuie la repararea barierei cutanate datorita celor 3 ceramide esentiale si ofera hidratare datorita acidului hialuronic. Potrivit pentru utilizare zilnica, pentru fata si corp. Potrivit pentru pielea uscata, aspra, cu rugozitati. Potrivit pentru pielea predispusa la Keratoza pilara.

  • Ingrediente active: Acid Salicilic, Acid Hialuronic, 3 ceramide esentiale pentru a repara bariera protectoare a pielii.
  • Fara parfum, Non-comedogenic, Hipoalergenic.
  • Rutina recomandata: Exfoliati pielea folosind Gelul de curatare anti-rugozitati CeraVe SA, apoi aplicati CeraVe SA Crema hidratanta si exfolianta anti-rugozitati.

Caracteristicile produsului si beneficii

CeraVe Salicylic Acid

Acid Salicilic

Exfoliaza si netezeste pielea

CeraVe No Microbeads

Fara microparticule abrazive

Fara microparticule abrazive care pot irita pielea

CeraVe Gentle on Skin

Hipoalergenic

Nu irita

Cumpără online