CeraVe Gel de Curatare Spumant Anti-Imperfectiuni cu 2% Acid Salicilic

Pentru tenul cu tendinta acneica

Gel de curatare anti-imperfectiuni cu acid salicilic, ce ajuta la reducerea imperfectiunilor si excesului de sebum, in timp ce deblocheaza porii si respecta bariera protectoare a pielii.

Format disponibil: 236 ml.

Format disponibil: 236 ml.

Dezvoltat impreuna cu medicii dermatologi, CeraVe Gel de Curatare Spumant Anti-Imperfectiuni, are la baza 2% acid salicilic pentru a reduce imperfectiunile.

Formula sa imbogatita cu argila alba contribuie la imbunatatirea aspectului porilor si la reducerea excesului de sebum. Avand la baza o textura de gel spumant, curata pielea si deblocheaza porii, in timp ce mentine bariera protectoare a pielii cu ajutorul celor 3 ceramide esentiale.

[ GEL DE CURATARE CU ACID SALICILC ] Contribuie la reducerea imperfectiunilor si aspectului porilor.

[ TEXTURA ULTRA-LEJERA ] Textura de gel se transforma intr-o spuma lejera pentru a indeparta bland impuritatile si excesul de sebum de la suprafata pielii, fara a usca pielea.

[ ABSOARBE EXCESUL DE SEBUM ] Argila cu efect purifiant ajuta la absorbtia excesului de sebum si deblocheaza porii, in timp ce niacinamida ajuta la calmarea pielii.

[ 3 CERAMIDE ESENTIALE ] Pielea cu tendinta acneica poate avea un nivel de ceramide mai scazut comparativ cu o piele cu aspect sanatos. Acest gel de curatare contine 3 ceramide esentiale (1, 3, 6-II) ce hidrateaza si ajuta la mentinerea barierei protectoare a pielii.

[ BLAND CU PIELEA ] Fara parfum, non-comedogenic, pH echilibrat.

Caracteristicile produsului si beneficii

Cumpără online