CeraVe Gel Anti-Imperfectiuni cu AHA si BHA

Pentru tenul cu tendinta acenica

Un Gel Anti-Imperfectiuni cu o textura ultra-lejera ce reduce imperfectiunile si aspectul porilor, fara a usca pielea.

Format disponibil: 40ml.

Format disponibil: 40ml.

Dezvoltat impreuna cu medicii dermatologi, CeraVe Gel Anti-Imperfectiuni cu AHA si BHA are la baza o textura ultra-lejera ce reduce imperfectiunile si imbunatateste aspectul porilor, fara a usca pielea. Cu 3 ceramide esentiale, pentru a ajuta la mentinerea barierei naturale a pielii si niacinamida pentru a calma pielea. Recomandata pentru utilizare o data pe zi, seara, aceasta formula are la baza o asociere unica de ingrediente active: AHA si BHA. Fara alcool *. Non-comedogenic. Nu usuca pielea. Reduce imperfectiunile vizibile dupa 3 zile de utilizare. **

*Fara alcool etilic.

** Test consumatori, 51 persoane, 13-45 ani, după utilizarea CeraVe Gel Anti-Imperfectiuni, 8 saptamani.

[ AHA/BHA ] Imbogatit cu acid salicilic (SA), un beta hidroxi acid (BHA), pentru a reduce imperfectiunile si alfa-hidroxy-acizi (AHA), un mix de acid lactic si glicolic pentru a netezi si catifela pielea.

[ IMBUNATATESTE ASPECTUL PORILOR ] Ajuta la reducerea aspectului porilor si imperfectiunilor. In plus are la baza niacinamida cu efect calmant si acid hialuronic pentru a ajuta la mentinerea hidratarii naturale a pielii.

[FARA ALCOOL] Formula blanda, fara parfum, fara alcool etilic pentru a preveni uscarea pielii.

[3 CERAMIDE ESENȚIALE] Ceramidele se regasesc in mod natural in pielea noastra si formeaza 50% din lipidele ce compun bariera naturala a pielii. Toate produsele CeraVe sunt imbogatite cu 3 ceramide esentiale (1, 3, 6-II) pentru a ajuta la restabilirea si mentinerea barierei naturale a pielii.

Recomandare de utilizare: Dupa curatarea pielii cu CeraVe Gel de Curatare Spumant Anti-Imperfectiuni, aplicati CeraVe Gel Anti-Imperfectiuni cu AHA si BHA pe intreaga fata folosind miscari blande.

Acest produs contine alfahidroxiacizi (AHA) care pot creste sensibilitatea pielii la soare si posibilitatea aparitiei arsurilor solare. Folositi un produs de protectie solara, purtati imbracaminte adaptata, limitati expunerea la soare in timp ce utilizati acest produs si dupa o saptamana de la utilizarea acestuia.

Caracteristicile produsului si beneficii

Cumpără online