CeraVe Serum Anti-semne cu Retinol

Un serum cu retinol incapsulat, extract de radacina de lemn dulce si niacinamida ce imbunatateste aspectul neted al pielii si ofera luminozitate.

Format disponibil: 30 ml.

Format disponibil: 30 ml.

Dezvoltat impreuna cu medicii dermatologi, CeraVe Serum Anti-semne cu Retinol contribuie la reducerea aparitiei semnelor post-acneice. Aceasta formula blanda, dar eficienta, cu 3 ceramide esentiale, niacinamida cu efect calmant, retinol incapsulat si extract de radacina de lemn dulce – ajuta la netezirea texturii pielii prin reducerea aparitiei semnelor post-acneice, reduce aspectul porilor si imbunatateste textura pielii. Acest serum revigorant, ultra-lejer, care se absoarbe rapid in piele, contribuie la restabilirea barierei pielii, pentru un ten cu aspect sanatos.

[SERUM SEMNE POST-ACNEICE ] Imbogatit cu Retinol Incapsulat, acest serum ofera luminozitate pielii, in timp ce netezeste si uniformizeaza pielea. In plus, reduce aspectul porilor, ajuta la redefinirea texturii pielii si reduce aparitia semnelor post-acneice

[TEXTURA LEJERA ] Textura ultra-lejera de gel, non-grasa. Daca incluzi in plus in rutina ta o crema de ochi sau o crema hidratanta pentru fata, aplica mai intai un strat subtire din serumul Anti-semne cu Retinol si asteapta sa se absoarba produsul in piele inainte de a aplica alte produse din rutina.

[ 3 CERAMIDE ESENTIALE ] Ceramidele se regasesc in mod natural in pielea noastra si formeaza 50% din lipidele ce compun bariera naturala a pielii. Toate produsele CeraVe sunt imbogatite cu 3 ceramide esentiale (1, 3, 6-II) pentru a ajuta la restabilirea si mentinerea barierei naturale a pielii.

[DEZVOLTAT IMPREUNA CU MEDICII DERMATOLOGI ] Formulele CeraVe sunt dezvoltate impreuna cu medicii dermatologi si sunt potrivite pentru pielea normala, pielea uscata, pielea sensibila, pielea grasa, pielea cu tendinta acneica etc.

[FORMULA BLANDA ] Fara parfum. Non-comedogenic. Retinolul poate determina sensibilitate la razele soarelui, de aceea este recomandat ca Serumul Anti-semne cu Retinol sa fie aplicat seara, sau impreuna cu un produs de protectie solara, cu cel putin SPF30, in timpul zilei.

Caracteristicile produsului si beneficii

Cumpără online