Ce sunt ceramidele?

CeraVe Ceamides

Ceramidele, componente principale ale pielii, sunt esentiale pentru o piele sanatoasa

Ceramidele compun 50% din stratul de lipide si formeaza bariera de protectie a pielii, mentinand hidratarea. Stratul de lipide este organizat in structura densa sub forma de lamele si este compus din: ceramide, colesterol si acizi grasi.

Cele 3 ceramide esentiale de la CeraVe sunt cheia pentru o piele cu aspect sanatos

Nivelurile reduse de ceramide sunt asociate unor afectiuni ale pielii, cum ar fi acneea, eczema, psoriazisul si rozaceea. Expunerea la soare, schimbarile climatice si varsta influenteaza, de asemenea, nivelurile de ceramide si pot compromite functia de bariera a pielii, contribuind la uscarea pielii.

Dezvoltat impreuna cu medicii dermatologi, CeraVe contine un mix de 3 ceramide esentiale care sunt identice cu cele existente in mod natural in pielea noastra, ajutand la refacerea nivelurilor lipidelor naturale ale pielii si la intarirea barierei de protectie a pielii.

CeraVe Family of products
CeraVe Family of products

Ceramidele sunt eliberate gradual prin Tehnologia MVE

Tehnologia MVE incapsuleaza ceramidele pentru a asigura eliberarea lor graduala la nivelul barierei pielii.

Ceramidele refac si hidrateaza pielea

Prin completarea ceramidelor acolo unde sunt cele mai necesare, CeraVe ajuta la restabilirea barierei naturale a pielii, contribuind la mentinerea hidratarii in interior si a factorilor agresori in exterior.

The ceramides in CeraVe
CeraVe Family of products

Ceramidele se regasesc in toate produsele CeraVe

Combinatia unica de 3 ceramide esentiale din toate produsele CeraVe (ceramide 1, 3, 6-II) ajuta la refacerea ceramidelor existente in piele, calmand pielea uscata, prin reducerea pierderii de apa, cresterea hidratarii si protejarea barierei pielii. Explorati gama noastra completa de produse.